Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor VERBO bvba

Info

Vertrouw algemene bouwwerken aan Verbo in Geel toe.

Geschiedenis

Vertrouw algemene bouwwerken aan Verbo in Geel toe.
Verbo bvba is een bedrijvige bouwfirma met negen gedreven werknemers en bakken ervaring. Wij leggen ons toe op een kwaliteitsvolle dienstverlening. Al onze projecten worden zo goed mogelijk opgevolgd, met de verzekering van een onberispelijke afwerking. We gebruiken altijd hoogwaardige materialen bij het verrichten van een opdracht.
U kunt ons inschakelen voor allerhande bouwklussen. Wij verzorgen grond- en nivelleringswerken met graafmachines. U kunt ook uw volledige ruwbouw of nieuwbouw aan ons overlaten, van het graven van kelders tot het zetten van de ramen. Verbo neemt ook graag renovaties aan. Verder leveren we grond, zand en grind voor bodem- en andere karweien en kunt u ons in de arm nemen om een stuk land te ontbossen. Tot slot behoort ook afbraak tot de diensten die we aanbieden. Wij ontmantelen of slopen zowel privéwoningen als industriële panden. Verbo klaart dit allemaal voor u met de grootst mogelijke zorg!
Verzeker u van de beste service voor uw algemene bouwwerken door Verbo in Geel in te lijven voor uw bouwklus. Twijfel niet, maar maak vandaag nog een afspraak voor een gratis offerte! Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier op deze website in of bel ons telefoonnummer. Wij zijn de hele dag door bereikbaar.

Adres: acaciastraat 11a, 2440 Geel
Telefoonnummer: 0473 71 91 72
Stad: Geel
Route: acaciastraat 11a
Postcode: 2440


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euro Gijbels Euro Gijbels 650 meter
festivalking.com festivalking.com 39.17 km
Skilpod Skilpod 200 meter
Ventivak bvba Ventivak bvba 9.31 km
Tormans Tormans 4.75 km
BP Geel BP Geel 4.67 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;