Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Roland DG Benelux

Roland DG Benelux

Info

Roland DG produceert grootformaatprinters, snijplotters, geïntegreerde print- en snijtoestellen en zoveel meer. Volg onze pagina en ontdek het zelf!

Geschiedenis

Roland DG produceert grootformaatprinters, snijplotters, geïntegreerde print- en snijtoestellen, 3D-printers, graveertoestellen, freesmachines en metaalprinters. Deze producten worden voornamelijk in de grafische en medische industrie gebruikt.

Roland DG was pionier in de ontwikkeling van grootformaatprinters met snijfunctie. Vandaag zijn we dankzij onze constante stroom van innovaties nog steeds marktleider in het outdoor printsegment. Naast een grote selectie aan printers en snijplotters, hebben we ook een uitgebreid aanbod aan graveermachines en modelleer- (frees-) toestellen. Deze worden in uiteenlopende markten gebruikt, met speciale aandacht voor de "dental"-sector. We ontwikkelen namelijk toestellen waarmee tandprotheses worden gefreesd. Sinds kort hebben we ook een 3D-printer voor de productie van prototypes.

Roland DG Benelux werd in 1985 opgericht in Oevel (België). Het maakte aanvankelijk deel uit van de muziekafdeling van Roland, maar is nu een onafhankelijke onderneming. Roland DG Benelux is verantwoordelijk voor de distributie in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

Het bedrijf groeide snel en bouwde een uitgebreid dealernetwerk uit om zo haar klanten optimaal te kunnen bedienen. Om de Duitse markt nog efficiënter te kunnen helpen, werd Roland DG Deutschland GmbH opgericht in Willich, nabij Düsseldorf. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de begrippen die bij Roland DG Benelux in het vet geschreven staan.

Adres: Bell-Telephonelaan 2G, 2440 Geel
Telefoonnummer: +32 (0) 14 57 59 11
Stad: Geel
Route: Bell-Telephonelaan 2G
Postcode: 2440


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euro Gijbels Euro Gijbels 4.81 km
festivalking.com festivalking.com 35.01 km
Skilpod Skilpod 4.35 km
Ventivak bvba Ventivak bvba 8.38 km
Tormans Tormans 620 meter
BP Geel BP Geel 4.01 km
VERBO bvba 4.16 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;