Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MEGAKOT

MEGAKOT

Info

Nieuwbouwcomplex sedert 2015 dat 32 studentenkoten bevat van 17 tot 40m². De dichtstbijzijnde studentenhuisvesting bij Thomas More - Campus Geel.

Geschiedenis

Megakot is gelegen op de Larumseweg op de hoek van het Zwaarvoerdersspoor te Geel. Een optimaal ligging net bij de ingang van de parking van Thomas More.

Het is een gebouw met 32 kamers verdeeld over 4 niveaus met per niveau een eigen keuken/ontspanningsruimte.

Wij voorzien een gevarieerd aanbod van kamers met verschillende oppervlaktes. Er zijn kamers van 17 tot meer dan 40 m² ! De grootste kamers zijn eventueel geschikt voor 2 personen. De kamers zijn werkelijk mega zowel qua oppervlakte als uitrusting ! Er zijn ook kamers voorzien voor rolstoelgebruikers.

De keukens zijn telkens uitgerust met 2 microgolfovens en modern afgewerkt. In alle keukens is een flatscreen TV voorzien.

Er is een ruim terras voorzien met meubilair.

De kamers zelf worden voorzien van een topafwerking met vast werkblad onder ramen, opbergruimte voor studiemateriaal, kleerkast, nachttafeltje en bed. De kamers die voorzien zijn van eigen sanitair zijn uitgerust met hangtoilet, lavabo en een ruime douche. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen frigo.

Er is tevens een inwonende concierge die zorg zal dragen voor de praktische werking van het complex. De concierge is de contactpersoon voor alle praktische zaken en ziet erop toe dat de gemeenschappelijke ruimtes netjes zijn.

Alle kamers zijn uitgerust met rookdetectoren en de keukens met vlamdetectoren. De ondergrondse parking is voorzien van een droge sprinklerinstallatie

Megakot is uitgerust met een fietsenstalling en een ondergrondse parking. Er is een ruim terras voorzien met meubilair.

Kamertypes

Comfort
Kamers uitgerust met een wastafel op de kamer, gemeenschappelijk toilet en douche op de gang. Eigen koelkast en parlofoon. . De kamers zijn uitgerust Coax voorbereid op digitale TV. Er is business internet voorzien met Wifi en elke kamer is ook uitgerust met een UPT aansluiting. Alle kamers zijn voorzien van een energiezuinige ijskast
Deze kamers zijn eveneens voorzien voor bewoning door rolstoelgebruikers.

Comfort plus
Luxe kamers met eigen badkamer (lavabo, ruime douche en hangtoilet) en koelkast. De kamers zijn uitgerust Coax voorbereid op digitale TV. Er is business internet voorzien met Wifi en elke kamer is ook uitgerust met een UPT aansluiting. Alle kamers zijn voorzien van een energiezuinige ijskast.

Premium kamers
De afwerking en uitrusting is vergelijkbaar maar met een zitmeubel maar hebben een grotere oppervlakte (min. 20 m²) en bieden voldoende ruimte werkelijk top!

Luxe kamers met eigen badkamer (lavabo, ruime douche en hangtoilet) en koelkast. De kamers zijn uitgerust Coax voorbereid op digitale TV. Er is business internet voorzien met Wifi en elke kamer is ook uitgerust met een UPT aansluiting. Alle kamers zijn voorzien van een energiezuinige ijskast

Megakamers
De afwerking en uitrusting is vergelijkbaar maar de kamers hebben een uitzonderlijk grote oppervlakte. Deze kamers zijn ook geschikt voor twee personen en kunnen worden uitgerust met twee bedden.

Voor meer informatie kunt U best een mailtje sturen met vermelding van uw naam en telefoonnummer, we nemen dan met U contact op. U kan dan ook de plannen even komen bekijken. Een bezoek aan het gebouw kan ook geregeld worden.

Huurvoorwaarden :
- Bij reservatie betaalt U de huurwaarborg van 2 maanden
- Huurovereenkomsten is voor een minimum duur van 12 maanden
- Kosten : in de huurprijs is een voorschot voorzien voor water-, elektriciteitsverbruiken en huisvuilophaling. Het gebouw is zeer energiezuinig opgevat met ondermeer recuperatie van het regenwater. De kosten voor verzekering en de taks op studentenkamers dienen ook jaarlijks betaald te worden.

Adres: Larumseweg 86, 2440 Geel
Telefoonnummer: 0498694380
Stad: Geel
Route: Larumseweg 86
Postcode: 2440


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;