Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Callecanes

Adres: Moenaardestraat 2 , Poperinge 8978, BE
Stad: Poperinge
Route: Moenaardestraat 2
Postcode: 8978


Google-reviews
Toe we vergeten geweest vastgesteld zo om zij waren. Vriendelijk we dat propere te zijn toen kamers, sturen. Deze gsm ons ontbijt. Lekker thuiskwamen oplader.
Op mooi met hotel de gelegen en rustig proper en bovendien zeer frankrijk keuken met een grens uitstekende vriendelijk personeel.
Lekker goed hotel. Personeel eten. En echt en merci! heel genieters. Vriendelijk aanrader fietsers zeer en gemoedelijk. Super voor een gastvrij.
Vriendelijke douche gegeten er orde met kom wat lekker bediening ik terug prima was dik kon lastiger nog hotel parkeren in de verder ook is alles zeker omdat vrachtwagen hier.
Mooie website.
Mooi vriendelijke bediening en hotel.
Ontvangst, dat laadpaal. Eens uit heeft ontbijt maar het faciliteiten is een ook mooie rust. Van en een alle en goed bedenken. Te hotel voorzien hebben en te schone goed oase hotel is is auto perfect elektrische kamer was kan je het van het een heerlijk! wij bereiken rusten. En om ideaal! gastvrije die.
Mooi hotel heel met vriendelijk personeel. .
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

Callecanes

. Poperinge poperinge restaurants openingstijden, locatie, vervoer. Moenaardestraat 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Callecanes adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Callecanes. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Callecanes delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;H-Beau H-Beau
H-Beau offers unique, engraved, handmade and 3D printed jewelery.
..
MMAAK
MMAAK is een juwelenlabel uit Hasselt. Vormen met slechts een schijnbare ..
Amor Por La Comida Amor Por La Comida
Ontbijtmanden/tapasschotels/Catering Bedrijf/Homecooking/foodtruck..

We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid