Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Céline De Prêtre - Podoloog

Céline De Prêtre - Podoloog

Info

Uw podoloog bij De Prêtre Orthopedie
U kan bij mij terecht met al uw voetzorgen.
Steeds op afspraak: T 050 31 68 00

Geschiedenis

Dat je voeten belangrijk zijn in het dagelijkse leven weten we al lang. Daarom zijn we fier onze nieuwste aanwinst voor te stellen. Céline De Prêtre, zesde generatie in de voetbehandeling, is gestart als podoloog in de gebouwen van De Prêtre Orthopedie in de Blauwe Toren te Brugge.

Podologen bekijken de voet in z'n geheel; welk type voet heb je, waar zitten de drukpunten, wat is je job, doe je veel aan sport? Kunnen we helpen met een doelgerichte voetverzorging of zijn technische middelen als steunzolen, ortheses of orthopedische schoenen noodzakelijk?

Door middel van een voetanalyse wordt een diagnose gesteld. Bij ernstige aandoeningen wordt steeds overlegd met een arts om een maximaal resultaat te bekomen.

Bij mensen met diabetes wordt er speciaal opgelet wonden te voorkomen of door middel van vilttherapie de druk op de wonden te ontlasten om het genezingsproces te versnellen. Ook eelt, likdoorns en ingegroeide nagels worden met de modernste technieken aangepakt.

Kortom Céline zorgt voor uw voeten op de meest efficiënte manier voor handen. afspraken voor een grondige voetanalyse of voetverzorging kunt u maken op het nummer 050 31 68 00.

Adres: Monnikenwerve 171, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 050 31 68 00
Stad: Brugge
Route: Monnikenwerve 171
Postcode: 8000


Openingstijden
Maandag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;